Támogatás

Támogatás

RENDSZERSZINTŰ TÁMOGAÁS

Lényegesen megkönnyíti a munkáját

ADMINISZTRÁCIÓ
Szerződések elektronikus nyilvántartása
 • Ez egy olyan művelet, amelynek köszönhetően jelentős mértékben leegyszerűsödik a termékszerződések kezelése. A szerződéseknek az információs rendszerbe történő beírásán és a jegyzőkönyvek készítésén kívül ez az Ön számára annyit jelent, hogy gyorsan megkeresheti benne a szükséges adatokat és hozzáférhet az összes megkötött termékszerződés elektronikus másolatához.
A termékszerződések ellenőrzése
 • A rendszer és a szakképzett alkalmazottjaink lehetővé teszik, hogy felfedezzünk bármely hiányosságot, így a dokumentumok még elküldésük előtt átdolgozhatók, illetve kiegészíthetők.
Asszisztencia
 • Amennyiben hiányosságok kerülnek észlelésre a termékszerződések tartalmában vagy ha azokat ki kell egészíteni, segítséget nyújtunk Önnek bármely módosításnál és kiegészítésnél, oly módon, hogy a szerződés a lehető legrövidebb időn belül kifizetésre kerüljön. A szerződés megkötése előtt ugyanilyen segítséget telefonos úton is nyújtunk.

INFORMÁCIÓS RENDSZER
Az ügyfél szerződések nyomonkövetése
 • Az ellenőrző eszköz segítségével tájékoztatást szerezhet az új termékszerződések általunk való kidolgozásának az állapotáról. A szerződés kifizetése után az információs rendszerünk teljeskörű adatokat nyújt pl. az ügyfél általi befizetésekről, az arany vásárlásokról és a vásárolt mennyiségről, ami jelentős mértékben javítja a munkát a portfólió kezelésénél.
Az ügyfelek áttekintése
 • Hozzáférés: „minden egy helyen“ - egyszerű módon áttekintheti az ügyfél portfólióját, a termékszerződések mellékleteit vagy a módosítási formanyomtatványokat.
Online kommunikáció
 • Az Ön részére mindig az aktuálisan érvényben lévő útmutatókhoz, prezentációkhoz és az egyes termékek alapvető dokumentumaihoz biztosít hozzáférést. Ezen felül magába foglalja az Ön korlátlan kapacitású e-mail fiókját, a termékszerződések és anyagok megrendelésének a lehetőségét az automatizált rendszer révén.
Áttekintés és statisztika
 • Variálhatóságot biztosítunk a különböző statisztikák és áttekintések összeállításánál, a termék szerint (kifizetetlen, kifizetett, kifizetett jutalékkal), a pénzintézmények szerint vagy a terméktípusok szerint és különböző időszakok szerinti (heti, havi, éves) lebontásban. A csapat hatékony irányítását segíti a munkatársak részletes listája, beleértve a kifizetett és a várható jutalékok áttekintését is. Ennek egyszerűsített változata a jutalékcsomagok automatikus összeállítása. A csapat jobb motivációját szolgálják a munkatársak részére szóló egyedi versenyek és bónuszok táblázatai.

OKTATÁS
Felkészítés a szakmai vizsgákra
 • Tanúsítvánnyal minősített oktatást biztosítunk Ez az általános szakmai ismereteket fejlesztő oktatások összefoglalása, az érvényes jogszabályoknak megfelelően. Ennek az oktatás típusnak a célja, hogy felkészítse a közvetítőket azon vizsgára, amelynek sikeres megtétele után a munkatárs professzionális kereskedői bizonyítványt kap a befektetési arannyal való kereskedéshez.
Szakmai- és termékismeret oktatás
 • A termékspecialistákkal együttműködve, oktatások és online kommunikáció formájában rendszeresen aktuális információkat nyújtunk a termékekről és jellemzőikről. A célunk, hogy a közvetítőink mindig naprakész információkkal rendelkezzenek az ügyfelek által felvetett kérdések megválaszolásához és az igényeik kielégítéséhez.
Az üzleti készségek fejlesztése
 • Ezek a munkatársak részére szánt tréningek és oktatások, amelyeknek a célja a professzionalitás fejlesztése, a forgalom növelése és a saját csapat hatékony irányítása. Ezek megvalósításánál nagy hangsúlyt helyezünk a szakmai ismeretek növelésére és gyakorlati alkalmazásukra a kereskedők, a menedzserek vagy vezetők mindennapjaiban.

MOTIVÁLÓ TÁMOGATÁS

Velünk teljesülnek az álmai

DINAMIKUS KARRIER-TERV
 • A ROYAL Golden Group a.s. karrier-terve minden munkatársnál lehetővé teszi a standardon felüli értékelést, a professzionális növekedést és a kitűzött célok elérését.
KIEMELKEDŐ JUTALÉKOK
 • A ROYAL Golden Group a.s. jutalék kiértékelő rendszere az élvonalba tartozik a piacon és elsősorban a vezetők nevelésére és a menedzserek karrierjének a kiépítésére irányul.
PROFESSZIONÁLIS OKTATÁS A ROYAL AKADÉMIÁN
 • A ROYAL Golden Group a.s. értékeinek értelmében az elsődleges hangsúlyt a professzionális képzésre és az önfejlesztésre helyezzük, azért minden együttműködő munkatárs professzionális szintű oktatáson vesz részt a ROYAL Oktatási Akadémián.
SAJÁT KERESKEDELMI CSOPORT KIÉPÍTÉSÉNEK A LEHETŐSÉGE
 • Minden együttműködő munkatársnak lehetősége van arra, hogy saját kereskedelmi csoportot építsen ki, amelyen belül átadhatja tapasztalatait, növelve ezzel a bevételeit.
SZOCIÁLIS PROGRAM
 • A Senior consultant szinttől (III. szint) a munkatárs JÁRADÉKRA jogosult (a feltételeket lásd a ROYAL Golden Group a.s. jutaléki tervében).
  A Division Director szinttől (IV. szint) a munkatárs jogosult a társaság szociális programjára, amely biztosítja, hogy előre nem látható események (a munkatárs halála vagy munkaképtelensége) esetén róla és közeli hozzátartozóiról a ROYAL Golden Group a.s. Gondoskodni fog.
GÉPKOCSI BÓNUSZ
 • A feltételek elérése után a munkatársaink rendszeres bónuszt nyerhetnek gépkocsi használathoz.
PARTNEREINK KÖZÖTT GLOBÁLIS JELENTŐSÉGŰ INTÉZMÉNYEK SZEREPELNEK

A célunk, hogy az ügyfél számára új méreteket nyissunk meg a szolgáltatásokban, aminek érdekében globális jelentőségű pénzintézményekkel működünk együtt, amelyek az ügyfél számára garanciát jelentenek a minőségre és a stabilitásra.

CÉGES RENDEZVÉNYEK, OKTATÁSOK ÉS KONFERENCIÁK
 • Rendszeresen résztvehet a céges rendezvényeken, oktatásokon és konferenciákon. A legjobbak részére havi 1 alkalommal kétnapos oktatás kerül megszervezésre a ROYAL Academy védnöksége alatt. A legjobbak részére rendszeresen rendezünk sportjátékokat, Karácsonyi Akadémiát és évzáró konferenciát.
A LEGJOBB MUNKATÁRSAK RENDSZERES MEGJUTALMAZÁSA
 • A munkatársak az előrejutásért olyan tárgyi jutalomban részesülnek, mint pl. telefon, notebook, luxus karóra, stb.
 • Vagy jutalomkirándulást kaphatnak, pl. Kubába, Thajföldre, Törökországba, Egyiptomba, Kenyába, Tunéziába, stb.
A JUTALÉKFIZETÉS EGYEDI RENDSZERE

A jutalékok kifizetése egyedi rendszerben történik - heti egy alkalommal!