Együttműködés a társaságunkkal

Együttműködés a társaságunkkal

Működjön együtt velünk és az aranynak köszönhetően építsen ki magának passzív jövedelmet

A világhírű vállalkozó és író Robert Kiyosaki szerint a pénzszerzésnek csupán 4 legális módja létezik:

 • A munkavállaló pénzre váltja az idejét és más valaki részére dolgozik
 • A vállalkozó pénzre váltja az idejét, de saját maga számára dolgozik
 • A cégtulajdonos vállalkozik és más emberekkel együttműködik, akik segítenek neki a pénzkeresésben
 • A beruházó a saját vagyonát használja fel és a pénze saját maga számára dolgozik

TAz emberek döntő többsége a munkavállalók és a vállalkozók közé tartozik. Ezeknek az embereknek állandóan keményen kell dolgozniuk és az így elnyert „jutalom“ gyakran nem olyan mértékű, mint amilyet a nehéz munkáért megérdemelnének.

Valóban biztonságot jelent a munkaviszony?

A munkaviszonyt biztonságosnak, a vállalkozást pedig kockázatosnak tartjuk, ami azonban megbosszulhatja magát.

De valóban így van ez?

Valóban, a munkaviszony egy előnnyel jár, de nem azzal, amire sokan gondolnak. Munkaviszony esetén biztos lehet abban, hogy élete végéig nem tud annyi pénzt keresni, amennyit szeretne.

Valóban ez az amit szeretne?

Valóban azt szeretné, hogy minden nap hosszú órákat töltsön a munkahelyén és ennek ellenére nem engedheti meg magának mindazt, amit akar? Lehet, hogy pontosan ilyen helyzetben van és úgy gondolja, hogy semmi esélye sincs arra, hogy ez megváltozzon.

Ne feledje azonban, hogy mindig van kiút.

Úgy gondoljuk, hogy munkája mellett minden embernek még valami mással is kell foglalkoznia. A munkahelyet biztonságosnak gondoljuk, ennek ellenére nem tehetünk fel rá mindent és szentelhetjük rá minden erőnket.

Vizsgáljuk csak meg közelebbről...

Saját vállalkozást folytatni nem is olyan nehéz, mint ahogy gondolja

A munkavállalóknak és a vállalkozóknak állandóan dolgozniuk kell, mert ha abbahagynák a munkát, a bevételeik azonnal elkezdenének csökkenni. A cégtulajdonosokra és a befektetőkre ez már nem vonatkozik.

Hogyan kerülhet ilyen pozícióba?

Ha befektetővé szeretne válni, elegendő tőkével kell rendelkeznie. A befektetők a saját vagyonukat használják pénzkeresésre, amely dolgozik helyettük és egyre több pénzt hoz a számukra. A nagy kezdő tőke igény miatt ez a lehetőség nem alkalmas mindenki számára.

Éppen a cégtulajdonlást tekintjük a legjobb és leghatékonyabb eszköznek, hiszen a rendszerben bárki cégtulajdonos lehet. A pénzkeresés ezen módjánál ugyanis 3 alcsoport létezik:

 • A saját rendszer tulajdonosa a cégtulajdonos is egyben, aki minden értéket saját maga teremt meg. A vállalkozásba a pénzét, az idejét és az ötleteit fekteti bele. Ez a lehetőség gyakran nagy költségekkel jár és teljes mértékben a tulajdonos képességeitől és ismereteitől függ.
 • A megvásárolt rendszer tulajdonosa a cégtulajdonos, amely a rendszert megvásárolta. A vállalkozásba azonban továbbra is a saját pénzét és idejét kell befektetnie. Egyik példája ennek a vállalkozási formának pl. a franchise.
 • A megosztott rendszer tulajdonosa az a személy, aki a vállalkozásba saját idejét és energiáját fekteti bele, a rendszert azonban nem kell megvásárolnia, mivel azt megosztja a rendszer többi tagjával. Ezek a rendszerek rendszerint a kölcsönös együttműködésen és segítségen alapulnak.

Csupán az utolsó alkategória, azaz a megosztott rendszer használata teszi lehetővé a valóban passzív jövedelem kialakítását. Ezen felül, a vállalkozásnak ez a formája munkavégzés mellett, szülési szabadság idején, nyugdíjasként is végezhető... Egyszerűen, minden helyzetben végezhető. És éppen ebben van a szépsége és egyszerűsége.

A hálózati marketing a jelenünk legjelentősebb vállalkozási formája

A networking mint vállalkozási forma állandóan fejlődik és tökéletesedik. Ennek a fejlődésnek köszönhetően rengeteg előnye van, amelyek a 21. század legvonzóbb és legjelentősebb vállalkozási formájává teszik:

 • A kezdeti befektetés minimális, vagy semmilyen összeget nem igényel. A rendszerbe való belépés szinte semmibe sem kerül Önnek. Legfeljebb csak a bevezető oktatásokat kell megfizetnie, amelyek segítik Önt a saját vállalkozás építésében, ami miatt ezekre inkább befektetésként, mintsem költségként tekinthetünk. Ez a befektetés pedig nagyon gyorsan megtérül Önnek, gyakran már 1 hónapon belül.
 • Saját maga határozza meg, hogy mit akar elérni és mennyi időt akar szentelni a vállalkozása fejlesztésére. Ne feledje azonban, hogy ha valóban keresni szeretne, dolgoznia kell a hálózata kiterjesztésén. A saját karrierjének a kiterjesztése az Ön kezében van és csak Önön múlik, hogy milyen messzire ér el benne. A hálózati marketingben mindenki elérhet a csúcsra.
 • A networking mindenki számára lehetőséget nyújt. Csak Önön múlik, hogy kit vesz be a csapatába. Így bárkinek lehetőséget tud adni, viszont egyedül csak Önön múlik, hogy kivel fog együttműködni és kivel nem.
 • A jutalmazás legigazságosabb módja és legösztönzőbb formája. A hálózati marketingben aszerint keres pénzt, amennyi időt szán a vállalkozására. Nincs semmilyen fix fizetés és csak aszerint keres pénzt, amilyen eredményt elér. Ez a jutalmazási rendszer rendkívül motiváló, amit hatalmas pozitívumnak tartunk. A motiváció a vállalkozásban és az életben egyaránt nagyon fontos.

A tanulás pedig ugyanolyan fontos, mint az új emberek bevonása

Az oktatás a networking rendkívül fontos részét képezi. A hálózati marketingnek köszönhetően meggazdagodhat, és közben hatalmas mennyiségű új ismeretre is szert tehet, amelyeket a vállalkozásán kívül is jól hasznosíthat.

Az ismeretek szerzése különböző anyagok tanulmányozásával történik, miközben oktatásokon, előadásokon és különböző prezentációkon is résztvesz. Az ismereteket azok az emberek adják át a rendszer új tagjainak, akik már igazán messzire jutottak a marketing területén. Ők ennek köszönhetően az adott terület szakembereivé válnak és készek arra, hogy ők is továbbadják a megtanultakat.

Éppen az emberek ismeretei, képességei és tapasztalatai képezik a hálózati marketing alapját. A hálózati marketinget azok fejlesztik tovább, akik az alapokat megszerezve képesek azt alkalmazni a vállalkozásuk építésénél.

Ön ehhez megszerzi a szükséges képességeket. Hiszen a legjobbaktól fog tanulni.

A többi embernek való segítség a networking részét képezi. Ebben a vállalkozási formában sohasem sikerül valódi sikert elérnie, ha nem lesz kész és képes segíteni a többieknek és az együttműködés iránt érdeklődőknek a céljaik elérésénél.

Ennek köszönhetően a rendszerben még a legjobb és legsikeresebb emberek is motiváltak abban, hogy segítséget nyújtsanak Önnek és a jövőben Ön is ennek köszönhetően nyer motivációt mások segítéséhez.

Az arany kiváló termék a hálózati marketing útján történő eladáshoz

Nagy előnyünk, hogy valóban kiváló termékkel rendelkezünk, amely képes javítani az emberek életszínvonalát. Az arany nagyszerű befektetési termék és olyan kiváló módja a vagyon tárolásának, amely mindenki számára megfelelő.

Az Ön feladata csupán az, hogy megtalálja azokat az embereket, aki az aranyban az Önével egyenlő potenciált lát és olyan lehetőséget adni a számukra, mint amilyen az Ön számára is megnyílt. Nyugaton már tudnak az aranyba fektetés hatalmas előnyeiről, de Szlovákiában ez még korántsem így van. Ezért Önnek kiváló esélye van arra, hogy megfelelő embereket találjon és megmutassa nekik ezeket az előnyöket

Az arany szintén nem helyhez kötött termék, így az Ön vállalkozása egyáltalán nem korlátozódik csupán a Szlovák Köztársaság területére. Már most is számos európai országból vannak ügyfeleink és munkatársaink, és feltételezzük, hogy a külföldi képviseleteink száma csak növekedni fog.

Nagy előny az is, hogy az arany rendkívül értékes, aminek köszönhetően a jutalmak nagyok. Már egyetlen aláírt szerződéssel is annyit kereshet, amennyit mások kemény munkával egy hónap alatt keresnek meg.

Ez a remek rendszer igazán mindent megad Önnek, amire csak szüksége lesz

Amellett, hogy valóban kiváló minőségű terméket kínálunk, egy nagyszerű rendszert állítottunk össze, amely mindent megad Önnek, amire csak szüksége van a vállalkozása megkezdésénél.

Pontos üzleti eljárásokat és útmutatásokat nyújtunk, amelyek segítenek Önnek az indulásban, még abban az esetben is, ha a hálózati marketingről vagy az aranyról ezelőtt semmilyen ismeretei sem voltak. A rendszerünk úgy van beállítva, hogy a teljesen kezdők számára is segítséget nyújtson. Amennyiben tanácsra van szüksége például egy szerződés megkötésénél, segíthet Önnek ebben egy tapasztaltabb partner. Mindezt a rendszerünkön, vagy az interneten keresztül.

A rendszerünkben on-line módon valóban mindent megtalál. A jövendő ügyfelekkel vagy üzleti partnereivel tehát nem kell személyesen találkoznia. Ha ez megfelelő Önnek, képes lesz arra, hogy mindent online módon oldjon meg, a világ különböző tájain élő emberekkel.

Kiváló rendszerrel rendelkezünk az on-line marketinghez, amelynek köszönhetően a jövőbeni ügyfelekkel vagy üzleti partnerekkel való kapcsolatteremtéshez felhasználhatja az internet erejét. Az egyedülálló PredaToR alkalmazásunk előkészít Önnek mindent, amire a hatékony on-line marketinghez szüksége van.

Ez azonban még nem minden. A kiváló tájékoztató-, marketing- és adminisztratív rendszeren kívül szakmai képesítést is nyer az arannyal való kereskedés, befektetések és eladások terén. Ugyanúgy motivációs támogatás is vár Önre, amely a jutalmazási rendszerünk és különböző bónuszok útján olyan motivációt nyújt, amely segíti Önt az előrejutásban.

Olvasson bővebben a rendszer szintű és motivációs támogatásról, amelyet az együttműködés létrejötte esetén kaphat tőlünk.

Az eredményei csupán attól függnek, hogy mit szeretne elérni

A velünk való együttműködés háromféle módon történhet, amelyek egymással kombinálhatók és kiegészíthetők:

 • Saját maga részére vásárolhatja a termékeinket, amivel tartalékot képezhet a jövőbe
 • Javasolhatja megvásárlásra a termékeinket az ismerőseinek, barátainak vagy más személyeknek, fokozatosan kiépítve ezzel az ügyfélkapcsolatait
 • YElkezdheti kiépíteni a saját munkatársi hálózatát, amellyel fokozatosan olyan rendszert építhet ki, amely rendszeres és passzív jövedelmet biztosít Önneke

Aranyat tehát vehet csupán a saját maga részére, vagy egy kis plusz pénzt keresve javasolhatja ezt másoknak is, vagy úgy dönthet, hogy teljes mértékben munkához lát a szebb jövő biztosítása érdekében.

Melyik lehetőség tetszik Önnek legjobban?

ARANYAT AKAROK VENNI

SZERETNÉK EGYÜTTMŰKÖDNI

Ne feledje, hogy a mi MLM rendszerünk még csak az elején tart és a hazai lakosságnak az aranyba történő befektetésről egyáltalán nincs tudomása. Az Ön karrierjének a növekedési potenciálja így valóban hatalmas. Ne hagyja ki ezt a nagyszerű lehetőséget és már ma kezdje el velünk az együttműködést.